Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

Zeleni čaj PARFUM DE MEDINA

Zeleni čaj PARFUM DE MEDINA

Zeleni čaj z okusom mete
8,00€

Koda artikla: ČA-0001-GA

Zaloga: Ni na zalogi

Dodaj na listo želja
Področje: Rad dobro jem
Volumen: 100 g
Zeleni čaj, obogaten z okusom mete, je nacionalna pijača Severne Afrike: od Marakeša, preko Alžirije do Tunisa. Čaj, ki sprošča in za katerega si je treba vzeti čas. Ta okusna mešanica kakovostnega zelenega čaja in mete je idealna za prijetne in mirne trenutke s prijatelji.

Zeleni čaj

Zeleni čaj predstavlja 70% mešanice čaja. Čaj je iz certificirane ekološke pridelave in pridelan v skladu z načeli pravične trgovine.

Meta

Meta daje tej mešanici posebno svežino in je prav tako iz certificirane ekološke pridelave.

 

Čaji Les Jardins de Gaia prispejo od proizvajalcev v Francijo, kjer jih po potrebi aromatizirajo in pakirajo. Celoten proces poteka v Franciji, v Alzaciji, in sicer ročno, saj le tako zagotovijo skrbno obdelavo čaja v procesu priprave za končnega kupca.

Izbira sestavin za čaje in čajne mešanice je skrbna in želijo uporabiti le najboljše: kakovostne certificirane organske izdelke z znanim izvorom, tako čaje, kot tudi naravne arome, sadje, začimbe in cvetje. Vedno nove recepture, ki nastajajo, so posledica dnevnega navdiha, ki jih usmerja radovednost, strast do tega, kar počnejo in želja, da nam omogočijo, da odkrijemo nove okuse.

 

Zeleni čaj PARFUM DE MEDINA se pije čez dan.

Za pripravo skodelice čaja potrebujete približno eno čajno žličko čaja. Čaj prelijte z vodo, ki ima temperature okoli 75°C. Lističe pustite v vodi 3 minute, nato jih odstranite in uživajte v sproščujočem in osvežilnem napitku. 

Les Jardins de Gaia Zeleni čaj PARFUM DE MEDINA

Les Jardins de Gaia je bila ustanovljena leta 1994 v Franciji. Njihova filozofija temelji na prepričanju, da je prihodnost naše matere Zemlje, Gaie, povezana s spoštovanjem do okolju prijaznega kmetijstva. Njihovo delovanje temelji na principih pravične trgovine že od samega začetka, še preden je to postala modna muha.


Prikaži vse artikle blagovne znamke
 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test