Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

Zeliščni čaj Gaïa Detox

Zeliščni čaj Gaïa Detox

Zeliščni čaj Gaïa Detox – čaj za razstrupljanje
4,99€

Koda artikla: ČA-0016-ČA

Zaloga: Na zalogi

Pridobi 4 točk zvestobe. 4 točk = 0,20€.

Dodaj na listo želja
Področje: Naravna prva pomoč
Volumen: Čajne vrečke 20 x 2g
Poreklo: Francija

Zeliščni čaj Gaïa Detox je pravi pospeševalec razstrupljanja predvsem zaradi zdravinih rastlin v čaju, ki so posebej izbrane zaradi njihovih čistilnih lastnosti. Uživajte v skodelici pomlajevalnega napitka v času posta, sadnih očiščevalnih dni ali kar tako. 

Glavne sestavine čaja so listi in cvetovi zdravilnih rastlin: malinovi listi, melisa, listi murve, cvetovi lipe, modrega glavinca, ognjiča, cvetni listi vrtnice, majaron in smrekove iglice. Vse sestavine so iz certificirane ekološke pridelave. 

Za pripravo večje skodelice čaja potrebujete eno čajno vrečko. Čaj prelijte z vodo, ki ima temperaturo okoli 95°C. Vrečko pustite v vodi 5-10 minut, nato jo odstranite.

Zeliščni čaj Zeliščni čaj Gaïa Detox – čaj za razstrupljanje lahko pijete kadarkoli. Še posebej ugodno čaj deluje v času razstrupljevalnih dni, ko si vzamete čas zase in za svoje telo, saj zaradi sestavin, ki jih vsebuje, intenzivno pospešuje proces očiščevanja.

 

Les Jardins de Gaia Zeliščni čaj Gaïa Detox

Les Jardins de Gaia je bila ustanovljena leta 1994 v Franciji. Njihova filozofija temelji na prepričanju, da je prihodnost naše matere Zemlje, Gaie, povezana s spoštovanjem do okolju prijaznega kmetijstva. Njihovo delovanje temelji na principih pravične trgovine že od samega začetka, še preden je to postala modna muha.


Prikaži vse artikle blagovne znamke
 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test