Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

COUPEROSE čistilni gel za čiščenje občutljive kože obraza

COUPEROSE čistilni gel za čiščenje občutljive kože obraza

Čistilni gel za čiščenje občutljive kože obraza, nežno, vendar učinkovito očisti in odstrani ličila in nečistoče ter ohrani pH kože.
14,95€

Koda artikla: OB-0003-HE

Zaloga: Na zalogi

Pridobi 14 točk zvestobe. 14 točk = 0,70€.

Dodaj na listo želja
Področje: Obraz je ogledalo
Volumen: 125 ml
Poreklo: Italija

Čistilni gel previdno odstrani ostanke ličil, prahu in smoga. Gel je bogat v posebnimi čistili rastlinskega izvora, ki so pridobljeni iz jabolk, pšenice, krompirja, koruze in kokosa, izvlečke medu, ki kožo še posebej mehča in pomirja. Prav tako vsebuje izvlečke borovnice in bodeče lobodike, ki so idealni za boj proti krhkosti krvnih žil.

Nežno, vendar učinkovito očisti in odstrani ličila in nečistoče ter ohrani pH kože.

Gel ne vsebuje konzervansov.

p>Odgovorna oseba: Helan Cosmesi di Laboratorio S.r.l., Via Pontasso 26, 16015 Casella (GE)

Borovnica (Vaccinium myrtillus): Borovnice se lahko za svoje zdravilne lastnosti zahvalijo visoki vsebnosti polifenolov, močnih rastlinskih antioksidantov, znanih po svojih čudežnih učinkih na človeško zdravje.

Bodeča lobodika (Ruscus aculeatus): Dokazan je učinek pripravkov iz korenine bodeče lobodike, ki poviša tonus žil in deluje protivnetno. Deluje predvsem na venski sistem, tako da se ekstrakt bodeče lobodike uporablja pri terapiji venskega popuščanja.

Med: S hranilnimi in vlažilnimi lastnostmi okrepi poroženele plasti kože in poveča celično kohezijo. Kožo mehča in pomirja.

Čistilni gel nanesemo dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer, na vlažno kožo. Pustite gel delovati nekaj minut in sperite s toplo vodo. Kožo osvežite z tonikom, da se ponovno vzpostavi fiziološki pH kože in spodbudi vpojnost kreme za obraz.

Helan COUPEROSE čistilni gel za čiščenje občutljive kože obraza

Zelišča, cvetje, izvlečki, tradicija in stara znanja o zeliščih so danes cenjena na trgu, vendar so bila leta 1976, ko je bilo podjetje Helan ustanovljeno, nekoliko pozabljena in odrinjena. Pri Helanu so vzporedno z vzponom sodobne kozmetične industrije gradili svojo zgodbo, ki je temeljila na naravnih surovinah.


Prikaži vse artikle blagovne znamke

Priporočamo, da si ogledate tudi...

 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test