Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

Črni čaj SUPREME LOVE

Črni čaj SUPREME LOVE

Črni čaj z dodatkom začimb in cvetnih listov
9,20€

Koda artikla: ČA-0003-GA

Zaloga: Ni na zalogi

Dodaj na listo želja
Področje: Rad dobro jem
Volumen: 100g
Črni čaj SUPREME LOVE je posebna mešanica kakovostnega črnega čaja z dodatki začimb in cvetov zdravilnih rastlin. Črni čaj z mešanico začimb in cvetic je prijetnega in toplega okusa. Ko zadiši, se v prostoru začuti ljubezen. Uživajte ob skodelici čaja v dvoje in počutili se boste mirno in srečno.

Črni čaj

Črni čaj predstavlja 79% mešanice čaja. Čaj je iz certificirane ekološke pridelave in pridelan v skladu z načeli pravične trgovine.

Začimbe

Začimbe, ki so dodane čaju predstavljajo 17% čajne mešanice: cimet, ingver, klinčki, črni poper in kardamom so iz certificirane ekološke pridelave in so pridelane v skladu z načeli pravične trgovine.

Cvetni listi

Čaju so dodani cvetni listi, ki predstavljajo 4% čajne mešanice: vrtnica, slez, frezija in ognjič. Cvetovi so iz certificirane ekološke pridelave in so pridelani v skladu z načeli pravične trgovine.

Čaj je pakiran v lični pločevinasti škatli.

Črni čaj SUPREME  LOVE se najbolj prileže popoldan.

Za pripravo skodelice čaja potrebujete približno eno čajno žličko čaja. Čaj prelijte z vodo, ki ima temperature okoli 90°C. Lističe pustite v vodi 3-4 minute, nato jih odstranite in se sprostite ob prijetnem napitku. 

Les Jardins de Gaia Črni čaj SUPREME LOVE

Les Jardins de Gaia je bila ustanovljena leta 1994 v Franciji. Njihova filozofija temelji na prepričanju, da je prihodnost naše matere Zemlje, Gaie, povezana s spoštovanjem do okolju prijaznega kmetijstva. Njihovo delovanje temelji na principih pravične trgovine že od samega začetka, še preden je to postala modna muha.


Prikaži vse artikle blagovne znamke
 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test