Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.

Počutje

Dobro počutje je nekaj, česar si vsi želimo prav vsak dan. Še posebej, ko se zaključi naporen delavnik in lahko preživimo mirne urice v domačem okolju z ljudmi, ki so nam ljubi. Ob dobri knjigi, dobri glasbi ali filmu, s skodelico doberga čaja v roki. Ali pa samo v tišini, s samim seboj, z vonjem sproščujočega eteričnega olja iz izparilnika?

Prav čaj je tisto, kar ponavadi povezujemo z dobrim počutjem: z mirnim, sproščujočim trenutkom, prijetnim klepetom s prijatelji ali pa poživljajočo skodelico dobrega pravega čaja. Naravni, ekološki zeliščni čaj je nekaj, kar so poznale že naše babice. Zeliščni čaj si privoščimo namesto vode, za sprostitev, pomiritev, detox ali zdravje. Lahko ga pripravimo iz ene zdravilne zeli ali pa mešanice zelišč kot so: kopriva, melisa, bezeg, meta, kamilica, lipa, hibiskus, rman, žajbelj. Naravni, ekološki sadni čaj pripravimo iz šipkovih plodov, cvetov hibiskusa ali pa suhega sadja: suha jabolka, suhe hruške, sušene brusnice ali borovnice, bezgove jagode, lupinica ekološko pridelanih citrusov ali pa sadeži eksotičnih okusov. Ekološki pravi čaj je napitek iz lističev grmičaste rastline Thea sinensis. Obrani čajni lističi gredo različne postopke predelave in tako dobimo zeleni čaj, črni čaj, rdeči čaj, beli čaj. Ekološki črni čaj vsebuje tein, zato ga najpogosteje pijemo zjutraj; kdo ne pozna imena earl grey na primer? Ekološki zeleni čaj je bolj nežen, vsebuje pa veliko antioksidantov: japonska sencha, kitajska sencha, zeleni himalaya čaj, zeleni čaj z dodatkom mete, zeleni čaj z jasminom... Ekološki beli čaj je naravnost kraljevska pijača, formosa oolong čaj pa napitek za ljubitelje in poznavalce čaja. Iz afriškihega hribovja prihaja ekološki rooibosh čaj, sam ali pa aromatizirani rooibosh, ki je pijača za dolgo življenje.

Dobro počutje nam pričara tudi prostor, v katerem prevladuje vitalna energija in prijetni vonji. Pri tem so naravna ekološka eterična olja kot osvežilci prostora ključni... Ali pa naravna ekološka eterična olja v zdravilstvu? Naravna eterična olja za odganjanje mrčesa? Naravna ekološka eterična olja v kozmetiki? Eterično olje evkaliptusa, sivke, pačulija, eterično olje komarčka, eterično olje pomaranče, limone, mandarine, grenivke ali eterično olje bergamotke? Eterično olje ylang-ylang, bora, mete, olje čajevca in rožmarina... Kombinacijo ekoloških eteričnih olj lahko ujamemo tudi v priročnih inhalatorjih: inhalator za prehlad, za sprostitev, žepni inhalator za povečanje energije.

Brez sproščanja in dobre masaže tudi ni dobrega počutja, zato si privoščite naravno masažno olje, ki s prijetnim vonjem poskrbi tudi za sprostitev duha.

In brez knjige tudi ne gre... Knjiga za sprostitev, poučna knjiga za vzgojo, ali pa knjiga naravnih kuharskih receptov? Seznam je še dolg, le prepustiti se moramo...

 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test