Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

Drenažni gel z rjavimi morskimi algami

Drenažni gel z rjavimi morskimi algami

Gel s hladilnim učinkom z rjavimi morskimi algami, ki pospešuje pretok tekočin v tkivih in preprečuje nastanek celulita.
26,99€

Koda artikla: CE-0003-HE

Zaloga: Na zalogi

Pridobi 26 točk zvestobe. 26 točk = 1,30€.

Dodaj na listo želja
Volumen: 250 ml

Rjave morske alge, kot tudi minearali soli iz morske vode, bogate z organskimi sestavinami in visoko koncentriranimi mikrohranili, ustvarjajo izdelek z visoko osmotsko močjo, ki spodbuja ponovno absorpcijo tekočine in preprečuje nastanek prvih maščobnih oblog.

Zaradi hladilnega učinka Drenažni gel preprečuje limfni zastoj in pospeši vračanje venske krvi, kar blagodejno vpliva na občutek težkih in utrujenih nog.

Ta revolucionarni gel pospeši pretok tekočin, poveča prepustnost tkiv in preprečuje nastanek celulita.

Drenažni gel je posebej primeren v poletnih mesecih, saj zaradi hladilnega učinka zmanjšuje tudi razširjenost kapilar pri daljši izpostavljenosti soncu.

98% vseh sestavin v Drenažnem gelu z rjavimi morskimi algami je naravnega izvora.

Rjave morske alge iz Bretanije: Alge Laminaria, Fucus in Undaria ohranjajo čvrstost postave.

Rastlinski izvlečki: Izvlečki centelle, divjega kostanja, medene detelje, borovnice in lobodike imajo drenažni učinek in preprečujejo limfni zastoj.

Eterična olja: Izbor eteričnih olj grenivke, komarčka, pehtrana, cimeta, vrtnega šetraja, limone, rožmarina, mete in črnega popra, ki stimulirajo vohalne receptorje, aktivira avtonomni živčni sistem in omilijo nalaganje maščobnih oblog na kritičnih mestih. 

Pri negi najprej uporabite Helanov Koncentriran proticelulitni piling, da odstranite odmrle kožne celice in nečistoče in s tem omogočite boljše učinkovanje Drenažnega gela.

Drenažni gel nato nanesite na boke, zadnjico in stegna in ga nežno vmasirajte. Pojavi se prijeten občutek hlajenja, ki zaradi masaže poživi limfni obtok in izboljša tonus tkiva.

Drenažni gel ni masten, se brez težav razmaže in hitro absorbira v kožo, zato ne pušča sledov na oblačilih. 

Helan Drenažni gel z rjavimi morskimi algami

Zelišča, cvetje, izvlečki, tradicija in stara znanja o zeliščih so danes cenjena na trgu, vendar so bila leta 1976, ko je bilo podjetje Helan ustanovljeno, nekoliko pozabljena in odrinjena. Pri Helanu so vzporedno z vzponom sodobne kozmetične industrije gradili svojo zgodbo, ki je temeljila na naravnih surovinah.


Prikaži vse artikle blagovne znamke
 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test