Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

ELISIR ANTITEMPO 24 urni super vlažilni serum

ELISIR ANTITEMPO 24 urni super vlažilni serum

ELISIR ANTITEMPO 24 urni super vlažilni serum za obraz, vrat in dekolte, ne vsebuje olja, z bogato sestavo, ki opazno izboljša ton kože in njeno čvrstost.
29,99€

Koda artikla: OB-0015-HE

Zaloga: Na zalogi

Pridobi 29 točk zvestobe. 29 točk = 1,45€.

Dodaj na listo želja
Področje: Obraz je ogledalo
Volumen: 30 ml
Poreklo: Italija

Super vlažilni serum, ki ne vsebuje olja, z bogato sestavo, ki opazno izboljša ton kože in njeno čvrstost. Zaradi izredne lastnosti trojne aktivnosti hialuronske kisline, ki omejuje izhlapevanje vode in tvori neviden film na površini kože, ki predstavlja oviro za dehidracijo, skupaj z kolagenom in elastinom, ohrani elastičnost kože in njeno prožnost, ter tako prepreči nastanek gub. Serum je bogat z glikozaminoglikani, sluzmi, pridobljenimi iz baobaba ter medu. Serum se takoj vpije in s svojimi visoko koncentriranimi aktivnimi sestavinami kožo navlaži in uravnoteži optimalno stanje hidracije kože.

Serum ne vsebuje konzervansov.

p>Odgovorna oseba: Helan Cosmesi di Laboratorio S.r.l., Via Pontasso 26, 16015 Casella (GE)

Hialuronska kislina: Skupaj z drugimi molekulami, kot so kolagen in elastin, zapolnjuje prostor med kožnimi tkivi in zaradi svoje strukture zadrži velike količine vode. Tako fiziološko upočasnjuje izgubo vode. Dolgotrajno vlaži kožo tako na površini kot tudi v spodnjih plasteh. Na površini kože tvori nevidno mrežo, ki omejuje izhlapevanje. V globljih plasteh kože pa izboljšuje elastičnost kože in s tem dobro obrambo proti nastajanju gub.

Glikozaminoglikani: Sestavljajo temeljni element vezivnega tkiva, odgovornega za elastičnost in napetost kože. Koža je mehkejša, bolj gladka, elastična in navlažena.

Baobab (Adansonia digitata): Uporablja se že več kot tisoč let v tradicionalni afriški medicini, zahvaljujoč visoki vsebnosti aktivnih sestavin, pridobljenih iz Baobab listov, plodov in semen. Preprečuje dehidracijo in izboljša mehkobo kože ter njen ten.

Med: Naravni kompleks ekstrakta medu je pridobljen s čiščenjem surovega medu. Vsebuje sladkorje, aminokisline, organske kisline in mineralne snovi z zmožnostjo regulacije vlage. Deluje na sloju roženice tako, da izboljša sposobnost kože, da zadrži vodo in s tem zagotovi dolgotrajno vlažnost kože. Z odličnimi sestavinami za grobo, suho kožo, kot tudi za kožo, ki jo zaznamuje čas ali prezgodnje staranje.

INCI: AQUA/WATER, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, MEL (HONEY) EXTRACT, HYDROLYZED ADANSONIA DIGITATA EXTRACT, HYDROLYZED GLYCOSAMINOGLYCANS, GLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, SODIUM CITRATE, PROFUMO/FRAGRANCE, GLUCOSE, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, GLUCOSE OXIDASE, LACTOPEROXIDASE.

Zadošča le nekaj kapljic, da jih nežno vtrete na obraz, vrat in dekolte. Nanesite zjutraj in zvečer.
Helan ELISIR ANTITEMPO 24 urni super vlažilni serum

Zelišča, cvetje, izvlečki, tradicija in stara znanja o zeliščih so danes cenjena na trgu, vendar so bila leta 1976, ko je bilo podjetje Helan ustanovljeno, nekoliko pozabljena in odrinjena. Pri Helanu so vzporedno z vzponom sodobne kozmetične industrije gradili svojo zgodbo, ki je temeljila na naravnih surovinah.


Prikaži vse artikle blagovne znamke

Poleg izdelka priporočamo tudi..

Priporočamo, da si ogledate tudi...

 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test