Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

ELISIR ANTITEMPO nočna obnovitvena krema proti gubam BIO 50+

ELISIR ANTITEMPO nočna obnovitvena krema proti gubam BIO 50+

ELISIR ANTITEMPO nočna obnovitvena krema proti gubam BIO 50+, deluje globinsko, gladi kožo, ki postane sveža, svetlejša in bolj čvrsta.
44,49€

Koda artikla: OB-0010-HE

Zaloga: Ni na zalogi

Dodaj na listo želja
Področje: Obraz je ogledalo
Volumen: 50 ml
Poreklo: Italija

V tretji biološki starostni stopnji nastanejo problemi s kožo, s katerimi se soočajo ženske. Glavne spremembe, ki se odražajo na koži so površinske in globoke gube, dehidracija in dolgočasna barva kože.

Še posebej bogata, kremasta formula, se vpije v površino kože in deluje globinsko, gladi kožo, ki postane sveža, svetlejša in bolj čvrsta. Noč za nočjo neguje, varuje ter učinkovito preprečuje staranje kože.

Krema ne vsebuje parabena.

Avokadovo olje in olje cvetov pasijonke: Sta bogata z esencialnimi maščobnimi kislinami, ki pomagajo pri regeneraciji kože ter povečanju elastičnosti kože.

Karitejevo maslo: Je bogato z maščobnimi kislinami, odporen tudi za oksidativne procese, ima predvsem vlažilne in zaščitne učinke ter prestrukturira kožo, da je mehka, elastična in svilnata.

Bioflavonoidi iz grozdnih pečk in rdečega vina: So ultra bogati s polifenoli in antocianozidi, močnimi antioksidanti in delujejo proti prostim radikalom. Pozitivno učinkujejo na obnovo kože.

Korenina divjega jama: Je ultra bogata s polifenoli in fitoestrogeni, ki se borijo proti prostim radikalom, in skrbijo za sintezo kolagena in elastina.

Vitamina C in E: Zavirata proste radikale z močnimi učinki antioksidantov.

Kremo BIO 50+ uporabimo za obraz, vrat in dekolte po uporabi lifting seruma.
Helan ELISIR ANTITEMPO nočna obnovitvena krema proti gubam BIO 50+

Zelišča, cvetje, izvlečki, tradicija in stara znanja o zeliščih so danes cenjena na trgu, vendar so bila leta 1976, ko je bilo podjetje Helan ustanovljeno, nekoliko pozabljena in odrinjena. Pri Helanu so vzporedno z vzponom sodobne kozmetične industrije gradili svojo zgodbo, ki je temeljila na naravnih surovinah.


Prikaži vse artikle blagovne znamke

Priporočamo, da si ogledate tudi...

 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test