Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

ELISIR ANTITEMPO nočna obnovitvena krema proti gubam BIO 50+

ELISIR ANTITEMPO nočna obnovitvena krema proti gubam BIO 50+

ELISIR ANTITEMPO nočna obnovitvena krema proti gubam BIO 50+, deluje globinsko, gladi kožo, ki postane sveža, svetlejša in bolj čvrsta.
44,49€

Koda artikla: OB-0010-HE

Zaloga: Ni na zalogi

Dodaj na listo želja
Področje: Obraz je ogledalo
Volumen: 50 ml
Poreklo: Italija

V tretji biološki starostni stopnji nastanejo problemi s kožo, s katerimi se soočajo ženske. Glavne spremembe, ki se odražajo na koži so površinske in globoke gube, dehidracija in dolgočasna barva kože.

Še posebej bogata, kremasta formula, se vpije v površino kože in deluje globinsko, gladi kožo, ki postane sveža, svetlejša in bolj čvrsta. Noč za nočjo neguje, varuje ter učinkovito preprečuje staranje kože.

Krema ne vsebuje parabena.

p>Odgovorna oseba: Helan Cosmesi di Laboratorio S.r.l., Via Pontasso 26, 16015 Casella (GE)

Avokadovo olje in olje cvetov pasijonke: Sta bogata z esencialnimi maščobnimi kislinami, ki pomagajo pri regeneraciji kože ter povečanju elastičnosti kože.

Karitejevo maslo: Je bogato z maščobnimi kislinami, odporen tudi za oksidativne procese, ima predvsem vlažilne in zaščitne učinke ter prestrukturira kožo, da je mehka, elastična in svilnata.

Bioflavonoidi iz grozdnih pečk in rdečega vina: So ultra bogati s polifenoli in antocianozidi, močnimi antioksidanti in delujejo proti prostim radikalom. Pozitivno učinkujejo na obnovo kože.

Korenina divjega jama: Je ultra bogata s polifenoli in fitoestrogeni, ki se borijo proti prostim radikalom, in skrbijo za sintezo kolagena in elastina.

Vitamina C in E: Zavirata proste radikale z močnimi učinki antioksidantov.

Kremo BIO 50+ uporabimo za obraz, vrat in dekolte po uporabi lifting seruma.
Helan ELISIR ANTITEMPO nočna obnovitvena krema proti gubam BIO 50+

Zelišča, cvetje, izvlečki, tradicija in stara znanja o zeliščih so danes cenjena na trgu, vendar so bila leta 1976, ko je bilo podjetje Helan ustanovljeno, nekoliko pozabljena in odrinjena. Pri Helanu so vzporedno z vzponom sodobne kozmetične industrije gradili svojo zgodbo, ki je temeljila na naravnih surovinah.


Prikaži vse artikle blagovne znamke

Priporočamo, da si ogledate tudi...

 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test