Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

Gel proti utrujenim in težkim nogam

Gel proti utrujenim in težkim nogam

Gel proti utrujenim in težkim nogam, deluje poživljajoče na otekle, težke gležnje in noge in zagotavlja takojšnjo svežino.
13,49€

Koda artikla: NO-0004-HE

Zaloga: Ni na zalogi

Dodaj na listo želja
Volumen: 100 g
Poreklo: Italija

Eterična olja čajevca in mete, kožo sanirajo in osvežijo, zavirajo nastanek neprijetnega vonja, ginkgo biloba, ki je super bogat s flavonoidi, polifenoli in antocianozidi, antioksidanti, ohrani stene krvnih žil in kapilare elastične z izboljšanjem mikrocirkulacije. Divji kostanj, borovnica in bodeča lobodika, delujejo vazokonstriktivno in prispevajo k izboljšanju mikrocirkulacije in preprečevanju venskega popuščanja ter so pomoč za krvni obtok.

Visoka vsebnost učinkovin, znana po učinkih na žilni sistem, zmanjša občutek težkih, oteklih gležnjev in nog ter vzpostavi občutek lahkotnosti in dobrega počutja.

Ginkgo biloba in borovnica: Sta zelo bogata s polifenoli in antocianozidi z močnim antioksidativnim delovanje za zaščito celic.

Bodeča lobodika: Ima protivnetno delovanje in nudi učinkovito zaščito žil s podobnim učinkom vitamina P.

Divji kostanj: Plodovi divjega kostanja vsebujejo mešanico triterpenskih saponinov, ki so znani pod imenom escin (do 13 %). Escin krepi napetost oz. tonus venskih sten ter zmanjšuje krhkost kapilar.

Gel nežno masiramo od gležnjev navzgor. Občutek pomirjujočega olajšanja in prijetne, osvežujoče sprostitve nastopi takoj po nanosu.

Helan Gel proti utrujenim in težkim nogam

Zelišča, cvetje, izvlečki, tradicija in stara znanja o zeliščih so danes cenjena na trgu, vendar so bila leta 1976, ko je bilo podjetje Helan ustanovljeno, nekoliko pozabljena in odrinjena. Pri Helanu so vzporedno z vzponom sodobne kozmetične industrije gradili svojo zgodbo, ki je temeljila na naravnih surovinah.


Prikaži vse artikle blagovne znamke

Poleg izdelka priporočamo tudi..

 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test