Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

Intenzivna obnovitvena krema za razpokane pete, kurja očesa in žulje

Intenzivna obnovitvena krema za razpokane pete, kurja očesa in žulje

Ta hranljiva, posebna formula kreme vsebuje uravnoteženo kombinacijo izbranih učinkovin, ki poškodovano in razpokano kožo pet in stopal hranijo, gladijo in jo sanirajo.
10,49€

Koda artikla: NO-0002-HE

Zaloga: Ni na zalogi

Dodaj na listo želja
Volumen: 50 ml
Poreklo: Italija

Ta hranljiva, posebna formula kreme vsebuje uravnoteženo kombinacijo izbranih učinkovin, ki poškodovano in razpokano kožo pet in stopal hranijo, gladijo in jo sanirajo.

Učinkovitost sečnine ali uree temelji na številnih lastnostih, od katerih je najpomembnejša sposobnost hidratacije kože. Keratoplastičen učinek sečnine v običajno uporabljanih koncentracijah, ki zrahlja medcelične povezave v koži, naredi kožo tudi bolj mehko. Sečnina deluje protimikrobno, saj odvzema vodo mikroorganizmom in tako upočasni njihovo rast. Deluje kot pufer in vzdržuje primerno kislost in s tem fiziološko ravnotežje na površini kože. Pri izsušeni, starajoči se ali občutljivi koži je pomemben tudi njen učinek na pomirjanje srbenja in zmanjševanje dovzetnosti kože za okužbe in vnetja.

Krema je obogatena z eteričnim oljem čajevca kot tudi lapacho izvlečkom ter andiroba, neem ter mandljevim oljem.

Krema deluje kot odličen lepotni tretma za mehka in gladka stopala.

Krema ne vsebuje parabenov.

Mandljevo olje: Je hranljivo, zaščitno in pomirja, je bogato z esencialnimi maščobnimi kislinami, ki so važne sestavine celičnih membran kože, kot tudi vitamini, ki so bistveni za podporo kožnih celic, da obnovijo optimalni nivo hidratacije, preprečuje dehidracijo in zato podpira prožnost kože ter jo ohranja mehko in gladko.

Andiroba, mandljevo in neemovo olje: Čistijo in preprečujejo neprijeten vonj.

Karitè maslo in čebelji vosek: Ščitita pred podnebnimi, mehanskimi in kemičnimi vplivi; obnovita optimalno raven hidracije in preprečujeta izgubo vode.

Predhodno priporočamo uporabo osvežujoče kopeli za stopala z uporabo deodorirane soli, da se stopala omehčajo. Nato odstranimo odvečno, poroženelo kožo. Namažemo in vmasiramo intenzivno obnovitveno kremo.

Lahka, sveža tekstura kreme ne pušča madežev,se hitro vpije, tako da nogavice in čevlji ostanejo čisti.

Brez parabenov.

Helan Intenzivna obnovitvena krema za razpokane pete, kurja očesa in žulje

Zelišča, cvetje, izvlečki, tradicija in stara znanja o zeliščih so danes cenjena na trgu, vendar so bila leta 1976, ko je bilo podjetje Helan ustanovljeno, nekoliko pozabljena in odrinjena. Pri Helanu so vzporedno z vzponom sodobne kozmetične industrije gradili svojo zgodbo, ki je temeljila na naravnih surovinah.


Prikaži vse artikle blagovne znamke

Poleg izdelka priporočamo tudi..

Priporočamo, da si ogledate tudi...

 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test