Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

Licare klub

Želimo si, da bo vaše nakupovanje v spletni trgovini LiCare prijetno ter vaša lojalnost nagrajena. Včlanitev v LiCare klub vam ponuja številčne ugodnosti:

 • Ob včlanitvi vam kot dobrodošlico podarimo 10 % popust ob nakupu
 • Brezplačen dostop do LiCarovih brezplačnih e-knjižic, priročnikov in aplikacij
 • Prihranite z vsakim nakupom. Z vsakim nakupom v spletni trgovini LiCare boste pridobili točke zvestobe, kjer vam vrnemo 5 % vrednosti nakupa na vaš uporabniški račun. Ta znesek lahko izkoristite pri naslednjem nakupu ali pa varčujete, da se nabere za vaš priljubljeni izdelek iz naše trgovine
 • Točke zvestobe lahko zbirate tudi na način »Povej naprej«. Prijatelju, znancu ali družinskemu članu priporočite LiCare in ob njegovi včlanitvi v klub ter prvem nakupu boste nagrajeni s točkami zvestobe
 • Prvi boste izvedeli za novosti, ekskluzivne ponudbe in imeli možnost le te izkoristiti pred ostalimi
 • Če nam zaupate vaš rojstni dan vas na vaš praznik še prav posebej obdarimo
 • Brezplačni testerji ob vsakem nakupu nad 50 evrov

Najboljše pride na koncu….poleg vseh ostalih ugodnosti se boste lahko popolnoma brezplačno udeležili naših organiziranih delavnic in predavanj, ki jih bomo organizirali skupaj s strokovnjaki s posameznih področij na temo lepote, nege, zdravja ter dobrega počutja…

Zakaj bi čakali? Pridružite se nam in začnite koristiti ugodnosti ki vam jih ponuja LiCare klub že ob prvem nakupu.

Zbiranje točk zvestobe?

Točke zvestobe lahko zbirate na dva načina:

Vsak vaš nakup pri nas nagradimo s 5 % popustom. Za vsak evro nakupa, ki ga boste kot član LiCare kluba porabili v naši trgovini boste prejeli 1 točko zvestobe, kar predstavlja 5 centov. Točke zvestobe se avtomatično shranjujejo na vašem računu.

Primer: Če v naši trgovini opravite nakup v vrednosti 100 EUR boste prejeli 100 točk zvestobe. 1 točka je 5 centov, tako 100 točk predstavlja 5 EUR.

Točke zvestobe lahko izkoristite do konca tekočega leta.

 • Točke zvestobe lahko zbirate tudi na način »Povej naprej«, tako da LiCare trgovino priporočite svojim znancem, prijateljem in družinskim članom. Ko se bodo vaši prijatelji, znanci ali družinski prijatelji včlanili v LiCare klub in opravili prvi nakup v naši spletni trgovini boste za nakup nagrajeni tudi vi v vrednosti 5 % njihovega nakupa.
 • Primer: Vaš prijatelj se je včlanil v LiCare klub in opravil nakup v vrednosti 100 EUR. Za njegov nakup vam bomo pripisali 100 točk zvestobe kar predstavlja 5 EUR.

Posebne akcije in popusti

Kot član LiCare kluba boste redno prejemali e-novičke. V njih vas bomo obveščali o posebnih akcijah, ugodnostih, novostih, dogodkih. Trudili se bomo, da bodo e-novičke zasnovane na način, da vam bodo v veselje v prebiranje.

In še nekaj, nekatere akcije bodo namenjene samo članom našega LiCare kluba in verjamemo, da jih ne boste hoteli zamuditi.

Rojstnodnevno presenečenje 

Želimo si, da je vaš praznik za vas nekaj posebnega. Če bomo lahko prispevali vsaj delček tega k temu, da vam ga polepšamo, nam bo v veselje. Kako naj ostane skrivnost….

Brezplačni testerji 

Pri nakupu nad 50 EUR bomo vašemu nakupu dodali brezplačni tester. V kolikor imate posebne želje pri izbiri testerja (npr. glede tipa kože,…) nam to posebej napišite pod rubriko »komentar«.

 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test