Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

Koncentriran anticelulitni piling

Koncentriran anticelulitni piling

Anticelulitni piling z naravnimi sestavinami, ki odstranjuje odmrle celice, mehča kožo in ima drenažni učinek.
17,69€

Koda artikla: CE-0001-HE

Zaloga: Na zalogi

Pridobi 17 točk zvestobe. 17 točk = 0,85€.

Dodaj na listo želja
Volumen: 250 ml

Redno odstranjevanje odmrlih kožnih celic pomaga, da koža absorbira aktivne sestavine, potrebne za boj proti celulitu. Redna uporaba Koncentriranega anticelulitnega pilinga naredi kožo čvrsto in ji daje zdrav videz.

Vsakodnevna uporaba pilinga ima dvojni učinek v boju proti celulitu:

 • Nežno odstranjevanje odmrlih celic kože s pomočjo drobnih zrnc kokosove lupine omogoči fizično odstranitev celic in naredi kožo gladko in pripravljeno, da absorbira aktivne učinkovine v serumu in kremah proti celulitu.
 • Rastlinski izvlečki zdravilnih rastlin, zelenega čaja in eterično olje limone učinkujejo proti zadrževanju vode v telesu in zmanjšujejo občutek napihnjenosti. Pospešujejo tudi obnovo kože in imajo poživljajoč učinek na celotno telo.
Odgovorna oseba: Helan Cosmesi di Laboratorio S.r.l., Via Pontasso 26, 16015 Casella (GE)

98% vseh sestavin v Koncentriranem anticelulitnem pilingu je naravnega izvora.

Rjave morske alge iz Bretanije: Alge Laminaria, Fucus in Undaria pomagajo ohranjati čvrstost tkiva.

Rastlinski izvlečki in eterična olja: Rastlinski izvlečki divjega kostanja, lobodike, bršljana in ginka bilobe imajo močan drenažni učinek. Izvleček zelenega čaja je bogat z antioksidanti in lovilci prostih radikalov, ki blagodejno vplivajo na obnovo kože. Izvleček ratanije in eterično olje limone imata stimulativen in čistilen učinek.

Sredstvo za piling: Koncentriranemu anticelulitnemu pilingu so dodana mikro zrnca kokosove lupine, ki učinkovito odstranijo odmrle celice in naredijo kožo gladko.

Pred tuširanjem z masažnimi gibi nanesite piling na boke, stegna in zadnjico, da odstranite odmrle celice in poživite krvni obtok ter tako učinkovito pripravite kožo za kasnejše nanose anticelulitnih izdelkov. Mikro zrnca kokosove lupine nežno odstranijo poroženele plasti kože, nečistoče in odmrle celice. Koža postane gladka in voljna. Sperite pod tušem z obilo tople vode. Pri poškodovani in zelo občutljivi koži piling uporabljajte previdno.

Helan Koncentriran anticelulitni piling

Zelišča, cvetje, izvlečki, tradicija in stara znanja o zeliščih so danes cenjena na trgu, vendar so bila leta 1976, ko je bilo podjetje Helan ustanovljeno, nekoliko pozabljena in odrinjena. Pri Helanu so vzporedno z vzponom sodobne kozmetične industrije gradili svojo zgodbo, ki je temeljila na naravnih surovinah.


Prikaži vse artikle blagovne znamke

Poleg izdelka priporočamo tudi..

Priporočamo, da si ogledate tudi...

 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test