Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

Mandljevo in arganovo olje

Mandljevo in arganovo olje

Mandljevo in arganovo olje je izredno učinkovito, saj obnovlja problematično kožo in spodbuja elastičnost, povečuje vlago v suhi koži, ki postaja mehka in čvrsta. Primerno je za čas nosečnosti in dojenja.
25,79€

Koda artikla: MA-0005-HE

Zaloga: Na zalogi

Pridobi 25 točk zvestobe. 25 točk = 1,25€.

Dodaj na listo želja
Volumen: 200 ml
Poreklo: Italija

Hranilne in zaščitne lastnosti mandljevega olja so dobro poznane v kozmetiki, še posebej za nego občutljive kože. Z dodajanjem arganovega olja se okrepijo regenerativne lastnosti zaradi vsebnosti nenasičenih maščobnih kislin in vitaminov, ki pripomorejo k rasti in obnovi kožnih celic. Mandljevo in arganovo olje je izredno učinkovito, saj obnovlja problematično kožo in spodbuja elastičnost, povečuje vlago v suhi koži, ki postaja mehka in čvrsta.

Odgovorna oseba: Helan Cosmesi di Laboratorio S.r.l., Via Pontasso 26, 16015 Casella (GE)

Mandljevo olje:  Je bogato z esencialnimi maščobnimi kislinami, je hranljivo, zdravi in regenerira, pospešuje obnavljanje kože, poveča hidracijo in elastičnost kože.

Sojino olje: Sojino olje, pridobljeno iz semen, ustvari zaščitni, hidrolipidni plašč, ki je sposoben zaustaviti dehidracijo kože. Neguje tkiva v globino in krepi vezavo celic v roženici. Izboljšuje tonus in elastičnost kože.

Arganovo olje: Arganovo olje učinkuje pomirjevalno, vlažilno, obnovitveno, zaščitno in regeneracijsko, kar je koristno za suho in občutljivo kožo.

Z nežno masažo ublažimo mišično napetost in odpravimo utrujenost. Izdelek je idealen za popolno rehidracijo kože.

Helan Mandljevo in arganovo olje

Zelišča, cvetje, izvlečki, tradicija in stara znanja o zeliščih so danes cenjena na trgu, vendar so bila leta 1976, ko je bilo podjetje Helan ustanovljeno, nekoliko pozabljena in odrinjena. Pri Helanu so vzporedno z vzponom sodobne kozmetične industrije gradili svojo zgodbo, ki je temeljila na naravnih surovinah.


Prikaži vse artikle blagovne znamke
 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test