Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

Masažno olje proti celulitu

Masažno olje proti celulitu

Masažno olje z naravnimi aktivnimi učinkovinami je uravnotežena kombinacija eteričnih olj in rastlinskih snovi, ki lajšajo masažo in pospešijo absorbcijo aktivnih snovi v kožo v boju proti celulitu.
20,74€

Koda artikla: CE-0009-HE

Zaloga: Na zalogi

Pridobi 20 točk zvestobe. 20 točk = 1,00€.

Dodaj na listo želja
Področje: Popolna postava
Volumen: 200 ml

Masažno olje proti celulitu vsebuje uravnoteženo kombinacijo eteričnih olj. Nežna masaža z oljem proti celulitu pomaga oživiti mikrocirkulacijo in resorpcijo tekočin v tkivu in je odlično dopolnilo ostalim izdelkom za boj proti celulitu.

Eterična olja grenivke, komarčka, pehtrana, cimeta, vrtnega šetraja, limone, mandarine, rožmarina, mete in črnega popra ohranijo kožo vidno gladko in napeto.

Masažno olje proti celulitu je suho olje, ki ne pušča sledi.

98% sestavin v Masažnem olju proti celulitu je naravnega izvora.

Eterična olja: Eterična olja grenivke, komarčka, pehtrana, cimeta, vrtnega šetraja, limone, mandarine, rožmarina, mete in črnega popra. Izbor eteričnih olj, ki stimulira vohalne receptorje, aktivira avtonomni živčni sistem in omili nalaganje maščobnih oblog na kritičnih mestih.

Ostale sestavine: Kafra, mandljevo olje in vitamin E.

Masažno olje proti celulitu uporabljajte za masažo nog, bokov in zadnjice, najbolje po uporabi Koncentriranega anticelulitnega pilinga. Masaža naj bo najprej nežna, nato pa vedno bolj intenzivna, dokler se olje popolnoma ne vpije v kožo.

Helan Masažno olje proti celulitu

Zelišča, cvetje, izvlečki, tradicija in stara znanja o zeliščih so danes cenjena na trgu, vendar so bila leta 1976, ko je bilo podjetje Helan ustanovljeno, nekoliko pozabljena in odrinjena. Pri Helanu so vzporedno z vzponom sodobne kozmetične industrije gradili svojo zgodbo, ki je temeljila na naravnih surovinah.


Prikaži vse artikle blagovne znamke

Priporočamo, da si ogledate tudi...

 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test