Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

Milo za intimno nego

Milo za intimno nego

Intimno čistilno milo vsebuje ekstrakt ognjiča in olje čajevca, za intimno nego, ki blagodejno pomirja ter preprečuje srbenje in vnetje.
12,49€

Koda artikla: MA-0002-HE

Zaloga: Na zalogi

Pridobi 12 točk zvestobe. 12 točk = 0,60€.

Dodaj na listo želja
Volumen: 200 ml
Poreklo: Italija

Intimna ženska higiena je pomembna za dobro počutje ženske. Zahteva maksimalno pozornost pri izbiri najbolj nežnih izdelkov, namenjenih intimni negi. Helan intimno čistilno milo ne vsebuje konzervansov, dišav, barvil, parabena in SLS/SLES, z namenom, da se ne poruši občutljivo naravno ravnovesje mikroorganizmov prisotnih v predelu splovil. Izvleček ognjiča deluje blagodejno s svojimi pomirjevalnimi lastnostmi. Olje čajevca s svojimi naravnimi proti bakterijskimi lastnostmi preprečuje srbenje in vnetje.

Cvetovi ognjiča: Zaradi blažilnih učinkovin kožo pomirja, osvežuje, regenerira. Cvetovi ognjiča so še posebej primerni za občutljivo, razpokano kožo, ki rada pordeči. Olje iz ognjičevih cvetov se uporablja kot protivnetno in pomirjevalno sredstvo v izdelkih za občutljivo kožo.

Olje čajevca: Olje čajevca ima mnogo lastnosti, kot so prečiščevalne, blažilne in pospeševanja celjenja. Uporablja se predvsem za kožo kot antiseptik. Je naravno sredstvo s širokim spektrom delovanja. Antimikrobno sredstvo lahko nevtralizira bakterije in celo viruse. Zato je idealen za lokalno uporabo.

Helan je čistilo za intimno nego z rahlo bazičnim pH, ki nežno odstrani odvečne izločke in v celoti ščiti fiziološko bakterijsko floro. Uporabljajte po potrebi in nežno sperite s toplo vodo.

Helan Milo za intimno nego

Zelišča, cvetje, izvlečki, tradicija in stara znanja o zeliščih so danes cenjena na trgu, vendar so bila leta 1976, ko je bilo podjetje Helan ustanovljeno, nekoliko pozabljena in odrinjena. Pri Helanu so vzporedno z vzponom sodobne kozmetične industrije gradili svojo zgodbo, ki je temeljila na naravnih surovinah.


Prikaži vse artikle blagovne znamke
 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test