Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

O nas

Najprej je bila zgodba. Zgodba o tem, kaj je pravzaprav pomembno. Zgodba o lepoti, o zdravju, dobrem počutju. Zgodba o biti v sozvočju sam s sabo in s svetom, v katerem živimo.

Znanje, izkušnje, čas in dogodki so jo razvili in nadgradili. Postala je Zgodba. Zato jo želimo deliti. Vam pokazati, da je naravno dovolj dobro in še boljše. Prinesti tudi v vaš dom nekaj prijetnega, lepega, dišečega. Poskrbeti za vas in vam pomagati, da poskrbite zase. V vseh pogledih.

Pri nas najdete vse za lepoto, zdravje in dobro počutje. Ponujamo vam naravno kozmetiko za njo, njega in najmlajše. Za vsak dan, za dopust, za sprostitev. Če ste mladi ali malo manj mladi. Prinašamo vam naravne rešitve za male nadloge. Čaje iz majhnih vasic tam daleč stran. Začimbe, ki vam bodo pričarale spomine na babičine jedi ali daljna potovanja. Zelišča, ki vam bodo pomagala pregnati prehlad ali odsanjati mirno noč. Drobne dodatke, ki bodo iz hiše naredili prijeten dom.

Za vas smo pripravili tisto, kar je všeč nam. Kar je dovolj dobro za nas in tudi za vas. Želimo pa si, da je vsaj malo dobro še za druge. Zato smo izbrali čaje iz tiste vasice tam daleč stran, kjer vaščanom ostane velik del zaslužka. Ali pa, da z nakupom negovalnega izdelka omogočimo otrokom šolanje tam, kjer to ni samoumevno. To nam res veliko pomeni. Zato bomo poskrbeli, da dobrodelnost najde mesto tudi v vasici čisto blizu nas. Pri otrocih nedaleč stran, ki sicer hodijo v šolo pa ne morejo z vrstniki na sladoled.

Vabimo vas, da se nam na naši poti pridružite. Si izberete, kar vam bo polepšalo dan. Prisluhnete nasvetu. Poskusite nekaj novega. Vprašate. Poveste. Poskrbite zase. In poskrbite za bližnje.

Z vami bo naša Zgodba dobila nov pomen. Veselimo se je.

Vaš LiCare

 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test