Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.

Obraz

Koža na obrazu je ogledalo. Ogledalo, ki kaže leta, počutje, hormonsko stanje, ure kakovostnega spanca, popit kozarce vode, kave, alkohola, pokajene cigarete, obroke industrijsko predelane hrane ali pa zelenjave z domačega vrta. Kaže uglašenost s samim seboj, sproščenost in notranji mir. Da vse to, kar dan na dan pridelamo s svojim življenskim slogom, še polepšamo ali pa omilimo kakšno nepravilnost, koža potrebuje tudi nego, dobro naravno nego obraza.  Naravna kozmetika za obraz je narejena iz naravnih ali ekoloških sestavin iz kontrolirane pridelave, ki spodbujajo naravno delovanje kože, jo hranijo in ji pomagajo dosegati naravno ravnovesje, tako, da se ne vmešavajo v naravne procese, ki potekajo v telesu, pač pa delujejo v sozvočju z njimi.

Vsaka koža najprej potrebuje redno čiščenje in odstranjevanje ličil. Naravno čistilo za obraz ali naravni odstranjevalci ličil so lahko v obliki mila, gelov ali čistilnih pen in so namenjeni različnim tipom kože: čistilne pene za mastno kožo so drugačne sestave in imajo povsem drugo vlogo kot nežni naravni čistilni geli za občutljivo ali suho kožo obraza, zato bodite res pazljivi pri izbiri.

Koža obraza je izpostavljena celi vrsti vplivov iz okolja, poleg tega pa se nenehno obnavlja. Nove, mlade celice nastajajo v najglobljih kožnih plasteh in počasi premikajo na površje, stare na površini pa odmirajo. S staranjem je ta proces počasnejši in odmrle kožne celice ostanejo na površini dlje, zato je koža videti pusta in groba. Prav zato koža potrebuje pri tem procesu pomoč, za kar je nujna uporaba kakovostnega naravnega obraznega pilinga, ki pomaga odstraniti odmrle kožne celice in nečistoče, pospeši obnavljanje kože, da ta postane bolj gladka, bolj napeta in sijoča.

Po čiščenju koži obraza dobro dene naravni tonik za obraz. Tonik na obraz nanesemo z blazinico vate po čiščenju ali uporabi pilinga, z namenom, da kožo osveži, zmehča, pomiri in poveča vpojnost kreme za obraz. Utrujena koža ali koža, ki kaže znake staranja, vam bo hvaležna tudi za uporabo naravnega seruma za obraz, ki s svojo bogato sestavo izboljša čvrstost kože, njen tonus, zgladi drobne gubice, kožo obnavlja in zmanjša znake utrujenosti.

Zadnji korak v negi obraza pred nanosom dekorativne kozmetike predstavlja naravna krema za obraz. Krema za obraz mora biti primerna starosti, tipu kože in prilagojena težavam, ki jih imamo. Naravna krema za suho kožo pri izsušeni koži, ki kliče po vlagi, krema za mastno kožo pri koži, ki izloča preveč maščob. Krema za aknasto kožo, krema za kožo z ogrci ali širokimi porami, krema za občutljivo kožo, naravna krema proti gubam. Tista naravna krema za obraz, ki jo vaša koža najbolj potrebuje. Če niste prepričani, naredite preprost test za ugotavljanje tipa kože, povprašajte kozmetičarko ali dermatologa, ali pa, po ajurvedi, z doša vprašalnikom preverite, katera doša ste in si izberite ustrezno naravno ajurvedsko kremo za obraz. Ne pozabite; naravna dnevna krema za čez dan, naravna nočna krema, ko koža potrebuje posebno nego in se v fazi počitka intenzivno regenerira, pa ponoči.

Sonce je za zdrav ten kože nujno potrebno, potrebno je samo upoštevati navodila dermatologov in paziti na čas, ko se izpostavljamo soncu, pri tem pa moramo poskrbeti tudi za ustrezno zaščito obraza pred soncem. Dobra naravna krema za sončenje nas bo obvarovala pred sončnimi opeklinami in škodljivimi posledicami sončenja, preprečila pa bo tudi prezgodnje staranje kože. Najdite sebi najbolj primerno naravno kremo za sončenje: kremo za sončenje proti gubam z visoko ali nizko zaščito, morda obarvan stik za sončenje ali pa samoporjavitveno maslo za sončenje? Izbira je vaša.

Ustnice? Naravna nega za ustnice. Naravna organska šminka. Obstaja! Preverite. In tudi naravna zobna pasta, zobna pasta brez fluorida, sladil in ostalih zdravju škodljivih snovi, z dodatkom eteričnega olja čajevca in poprove mete za posebej svež dah.

 

 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test