Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

EKOLOŠKA ZOBNA ŠČETKA Z AKTIVNIM OGLJEM ZA OBČUTLJIVE DLESNI

EKOLOŠKA ZOBNA ŠČETKA Z AKTIVNIM OGLJEM ZA OBČUTLJIVE DLESNI

Ekološka zobna ščetka NORDICS z mešanimi, sivo modrimi ščetinami za posebej občutljive dlesni "Limitted edition".

6,20€

Koda artikla: UN-0007-NO

Zaloga: Ni na zalogi

Dodaj na listo želja
Področje: Obraz je ogledalo
Volumen: 1 zobna krtačka

Bambusove zobne krtačke so izdelane iz biološko razgradljivega bambusa. Bambus je ena najhitreje rastočih rastlin na Zemlji, ki poleg tega vsebuje tudi naravno antibakterijsko zaščito, zato za njegovo pridelovanje plantaž ni potrebno gnojiti.

Krtačke imajo ergonomsko oblikovan ročaj, ki ne drsi, tako kot pri plastičnih zobnih ščetkah. Krtačke so izredno lično oblikovane, mehkih linij in lepe na pogled.

Nordics zobne krtačke imajo mehke (“soft”) ščetine iz zelo kakovostnega, recikliranega najlona, ki ne vsebuje toksina BPA (bisfenol A). Vlakna ščetin so na robovih koničasta, kar omogoča lažje čiščenje zob tudi pod dlesnimi, kjer se nabirajo in zadržujejo zobne obloge in ostanki hrane.

Zobna ščetka ima zelo mehke in koničaste ščetine, ki nežno čistijo medzobne prostore, brez da bi poškodovale zobno sklenino in dlesni. Primerna je za posebej občutljive dlesni.

Zobne ščetke so pakirane v tanek, prozoren, biološko razgradljiv ovitek in lično, rjavo škatlico iz 100% reciklirane, biološko razgradljive lepenke.

Bambusovo zobno ščetko lahko uporabljamo enako dolgo kot običajno plastično zobno krtačko – zobozdravniki priporočajo menjavo vsake 2 meseca oziroma po vsaki bolezni. Bambus Nordics zobne krtačke so vodoodporne, zaradi posebnega postopka obdelave ne predstavljajo gojišča za razvoj bakterij in plesni.

Z izbiro bambusove zobne krtačke nismo samo “trendi”, ampak pomagamo tudi pri varovanju narave: vsako leto namreč na odlagališčih konča preko dve miljardi plastičnih zobnih ščetk! 

Vse deli so naravnega izvora:

-       ročaj iz 100% Moso bambusa. To je vrsta bambusa, ki zelo hitro raste, poleg tega pa ta bambus ni hrana ogroženim pandam. Bambus je obdelan s procesom karbonizacije in toplotne obdelave, zaradi česar so zobne krtačke vodoodporne in pri vsakodnevni uporabi zaščitene pred možnostjo razvoja bakterij in plesni.

-       Mehke (“soft”) ščetine so iz zelo kakovostnega, recikliranega najlona, ki ne vsebuje toksina BPA (bisfenol A). Vlakna ščetin so na robovih koničasta, kar omogoča lažje čiščenje zob tudi pod dlesnimi, kjer se nabirajo in zadržujejo zobne obloge in ostanki hrane.

-       Recikliran in biološko razgradljiv ovitek in škatlica.

Zobna ščetka je namenjena čiščenju zob. Zaradi higienskih razlogov in obrabe zamenjajte zobno krtačko vsaka 2 meseca oziroma po vsaki bolezni ali resnejšem prehladu.

Nordics EKOLOŠKA ZOBNA ŠČETKA Z AKTIVNIM OGLJEM ZA OBČUTLJIVE DLESNI

Nordics je bolgarska blagovna znamka, ki je nastala z namenom, da bi ljudi čim bolj približali naravi.


Prikaži vse artikle blagovne znamke
 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test