Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

Volnena odeja velikanka - po meri

Volnena odeja velikanka - po meri

Mehka volnena odeja edinstvenega izgleda iz naravne španske volne merino.
124,99€

Koda artikla: OD-001-LA

Zaloga: Na zalogi

Pridobi 124 točk zvestobe. 124 točk = 6,20€.

Dodaj na listo želja
Volumen: 60x120cm

Odeja velikanka Lanita je narejena iz naravne španske volne merino, ki ni kemično obdelana, ne vsebuje nobenih barvil, odeja pa je zato na voljo le v peščeno beli ali rjavi barvi. Odeja vas bo ogrela še v najbolj mrzlih dneh, poleg tega pa je čudovit dodatek vašemu domu. Ta cena velja za odejo velikosti 60x120 ter je primerna tudi za otroško posteljico.

*Možno je naročiti odejo tudi drugih dimenzij po predhodnem dogovoru, kontaktirajte nas po e-mailu info@licare.si, kamor vam bomo poslali predračun. Ta cena (124,99€) velja za odejo velikosti 60x120cm.

*Odeje so ročno narejene po naročilu, zato je potrebno plačati 15% avansa po predračunu. Odeja bo pri vas v roku od 7-14 dni po prejetem avansu. Pri nakupu zapišite v komentar, kakšne barve naj bo odeja (bela ali rjava).

 

 

Naravna 100% volna merino iz avtohtonih španskih ovc. Volna ni barvana s kemičnimi procesi. Gre za oprano in počesano volno, zato je odeja na voljo le v njeni naravni barvi, beli ali rjavi. Takšna volna ne povzroča alergijskih reakcij.
Odeja nas bo grela še ob najbolj mrzlih dneh, je čudovit dodatek našemu kavču ali postelji, prilega se tudi otroški posteljici. Ker je volna zelo občutljiv material, priporočamo, da odejo operete ročno! V pralnem stroju lahko odeja izgubi svojo obliko.
Lanita Volnena odeja velikanka - po meri

Lanita je slovenska blagovna znamka mehkih, ogromnih odej narejenih iz volne merino.


Prikaži vse artikle blagovne znamke
 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test