Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

Puerh čaj

Puerh čaj

Puerh divji črni čaj s številnimi zdravilnimi učinki
5,90€

Koda artikla: ČA-0024-GA

Zaloga: Na zalogi

Pridobi 5 točk zvestobe. 5 točk = 0,25€.

Dodaj na listo želja
Volumen: Čajne vrečke 20 x 1,8g
Poreklo: Francija

Puerh čaj je posebnost med čaji. Ima nekakšen mističen pridih, saj je pridelan na Kitajskem, na tisoč let starih drevesih.

Ima edinstven okus in specifičen prijeten vonj. Puerh čaj s staranjem intenzivno pridobiva na okusu in aromi.

Puerh čaj ni samo žlahten čaj za uživanje, ima tudi celo vrsto vplivov na zdravje: nevtralizira proste radikale, spodbuja delovanje jeter in deluje močno čistilno, saj pomaga pri odstranjevanju strupov iz telesa. Odlično se obnese tudi kot napitek za premagovanje mačka, ker spodbuja presnovo alkohola. Ob ustrezni prehrani je tudi odličen zaveznik pri hujšanju in pomaga pri odpravljanju odvečnih kilogramov.

Povezujejo ga z mnogimi, za zdravje koristnimi lastnostmi: pomaga pri ženskih težavah, saj blaži krče, izboljšuje vid, vpliva na presnovo holesterola in zmanjšuje vrednosti slabega holesterola v krvi, zvišuje pa vrednost dobrega…

Črni čaj

Puerh divji črni čaj je ročno obran in pridelan na tisoč let starih drevesih. Čaj je iz certificiranega ekološkega in biodinamičnega kmetovanja, pridelan v skladu z načeli pravične trgovine. 

Za pripravo skodelice čaja potrebujete eno čajno vrečko. Čaj prelijte z vodo, ki ima temperaturo okoli 90°C. Vrečko pustite v vodi 1-2 minuti, nato jo odstranite.

Puerh divji črni čaj lahko pijete preko celega dne in tudi zvečer, saj ima nizko vsebnost teina.

 

Les Jardins de Gaia Puerh čaj

Les Jardins de Gaia je bila ustanovljena leta 1994 v Franciji. Njihova filozofija temelji na prepričanju, da je prihodnost naše matere Zemlje, Gaie, povezana s spoštovanjem do okolju prijaznega kmetijstva. Njihovo delovanje temelji na principih pravične trgovine že od samega začetka, še preden je to postala modna muha.


Prikaži vse artikle blagovne znamke

Priporočamo, da si ogledate tudi...

 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test