Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

Regenerativna krema proti celulitu s hladilnim učinkom

Regenerativna krema proti celulitu s hladilnim učinkom

Antioksidantna, regenerativna krema proti celulitu z naravnimi sestavinami in hladilnim učinkom, ki se hitro vpije v kožo in je ni potrebno izpirati.
28,99€

Koda artikla: CE-0008-HE

Zaloga: Na zalogi

Pridobi 28 točk zvestobe. 28 točk = 1,40€.

Dodaj na listo želja
Področje: Popolna postava
Volumen: 250 ml

Regenerativna krema proti celulitu s hladilnim učinkom se uporablja v kombinaciji z Intenzivno kremo z grelnim učinkom proti celulitu, saj toplo-hladni učinki izboljšajo odvajanje tekočine in prekrvavitev s celulitom prizadetega podkožja.

Hladilni učinek povzroči hitro in intenzivno krčenje razširjenih krvnih žil, kar spodbuja prekrvavitev in upočasnjuje nastajanje pomarančne kože,  zmanjša pa se tudi otekanje in utrujenost nog.

Krema vsebuje kombinacijo naravnih aktivnih sestavin, rastlinskih olj in estrov, ki spodbujajo cirkulacijo in pozitivno vplivajo na:

 • odvajanje v tkivu zastale tekočine
 • vzdrževanje telesne teže
 • boj proti prostim radikalom in izboljšanje elastičnosti tkiva

 S hladilnim učinkom povezan trojni učinek omogoča, da se aktivne sestavine v kremi bolje in hitreje absorbirajo in pospešijo porabo maščob iz maščobnih celic.

Antioksidantna krema z regeneracijskimi lastnostmi učinkovito izboljša tonus kože, uspešno pa deluje tudi na videz pomarančne kože, učvrsti tkivo in kožo naredi prijetno svilnato.

Odgovorna oseba: Helan Cosmesi di Laboratorio S.r.l., Via Pontasso 26, 16015 Casella (GE)

97% sestavin v Regenerativni kremi proti celulitu s hladilnim učinkom je naravnega izvora.

Zelene morske alge iz Bretanije: Vsebuje zeleni morski algi Spirulina in Chlorella, ki ohranjajo čvrstost tkiva. Kofein in Guarana,

Rastlinski izvlečki: Izvlečki tropske trajnice Coleus, acerole, guarane, divje detelje, medene detelje in lobodike, ki imajo močan drenažni učinek in izboljšajo videz nagrbančene kože.

Eterična olja: Eterična olja grenivke, komarčka, pehtrana, cimeta, vrtnega šetraja, limone, mandarine, rožmarina in mete. Izbor eteričnih olj, ki stimulira vohalne receptorje, aktivira avtonomni živčni sistem in v sinergiji z kofeinom omili nalaganje maščobnih oblog na kritičnih mestih.

Regenerativno kremo proti celulitu s hladilnim učinkom uporabljajte redno zjutraj in zvečer po uporabi Intenzivne kreme z grelnim učinkom proti celulitu. Kremo nanesite na boke, stegna in zadnjico in nežno masirajte.

Helan Regenerativna krema proti celulitu s hladilnim učinkom

Zelišča, cvetje, izvlečki, tradicija in stara znanja o zeliščih so danes cenjena na trgu, vendar so bila leta 1976, ko je bilo podjetje Helan ustanovljeno, nekoliko pozabljena in odrinjena. Pri Helanu so vzporedno z vzponom sodobne kozmetične industrije gradili svojo zgodbo, ki je temeljila na naravnih surovinah.


Prikaži vse artikle blagovne znamke

Priporočamo, da si ogledate tudi...

 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test