Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

Rooibos čaj ZULU DIGEST

Rooibos čaj ZULU DIGEST

Rooibos čaj ZULU DIGEST z dodatki za mirno prebavo

Cena: 7,50€

Akcijska cena 5,62€

Koda artikla: ČA-0005-GA

Zaloga: Ni na zalogi

Dodaj na listo želja
Področje: Rad dobro jem
Volumen: 100g

Rooibos čaj ZULU DIGEST je čudovita mešanica kakovostnega južnoafriškega rooibos čaja z dodatki sladkih začimb, ki imajo v tej čajni mešanici prevladujočo noto. Zdravilna moč začimb bo pustila občutek prerojenosti in uredila prebavo. Čarobna kombinacija čutov, v kateri lahko uživate v vsakem trenutku... prepustite se bogastvu afriških okusov!

Rooibos

Rooibos čaj predstavlja 76% mešanice čaja. Čaj je iz certificirane ekološke pridelave in pridelan v skladu z načeli pravične trgovine.

Začimbe

Rooibos čaju so dodana zelišča za lažjo prebavo: janež, komarček, kumina in koriander (24%), ki so iz certificirane ekološke pridelave.

 

Čaj je pakiran v lični pločevinasti škatli.

 

Čaji Les Jardins de Gaia prispejo od proizvajalcev v Francijo, kjer jih po potrebi aromatizirajo in pakirajo. Celoten proces poteka v Franciji, v Alzaciji in sicer ročno, saj le tako zagotovijo skrbno obdelavo čaja v procesu priprave za končnega kupca.

Izbira sestavin za čaje in čajne mešanice je skrbna in želijo uporabiti le najboljše: kakovostne certificirane organske izdelke z znanim izvorom , tako čaje, kot tudi naravne arome, sadje, začimbe in cvetje. Vedno nove recepture, ki nastajajo, so posledica dnevnega navdiha, ki jih usmerja radovednost, strast do tega, kar počnejo in želja, da nam omogočijo, da odkrijemo nove okuse.

 

Rooibos čaj ZULU DIGEST se prileže kadarkoli, še posebej, ko telo potrebuje poživitev, želodec pa pomiritev.

Za pripravo skodelice čaja potrebujete približno eno žličko čaja. Čaj prelijte z vodo, ki ima temperaturo okoli 95°C. Lističe pustite v vodi 5-10 minut, nato jih odstranite.

Čaj lahko pijete vroč, lahko pa ga tudi ohladite in pijete kot poživljajočo hladno pijačo.

Les Jardins de Gaia Rooibos čaj ZULU DIGEST

Les Jardins de Gaia je bila ustanovljena leta 1994 v Franciji. Njihova filozofija temelji na prepričanju, da je prihodnost naše matere Zemlje, Gaie, povezana s spoštovanjem do okolju prijaznega kmetijstva. Njihovo delovanje temelji na principih pravične trgovine že od samega začetka, še preden je to postala modna muha.


Prikaži vse artikle blagovne znamke
 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test