Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

Vilinski Rooibos čaj

Vilinski Rooibos čaj

Vilinski Rooibos čaj z dodatkom jagode in vanilije
7,90€

Koda artikla: ČA-0006-GA

Zaloga: Ni na zalogi

Dodaj na listo želja
Področje: Rad dobro jem
Volumen: 100g

Ta vilinski rooibos čaj, rastoč v Afriki, od njenih peščenih področij do zahodnega hribovja Južne Afrike, je čarobna mešanica rooibos čaja s sadnim in sladkim vonjem. Aromatični rooibos čaj, obogaten z dodatkom jagode in vanilije, je prava poslastica za otroke vseh starosti, velike in majhne. 

Rooibos

Rooibos čaj predstavlja 94% mešanice čaja. Čaj je iz certificirane ekološke pridelave in pridelan v skladu z načeli pravične trgovine.

Naravne arome

Rooibos čaju so dodane naravne arome jagode in vanilije ter cvetni listi modrega glavinca iz certificirane ekološke pridelave, ki mešanici dodajo pravi vilinski pridih.

 

Čaj je pakiran v lični pločevinasti škatli.

 

Čaji Les Jardins de Gaia prispejo od proizvajalcev v Francijo, kjer jih po potrebi aromatizirajo in pakirajo. Celoten proces poteka v Franciji, v Alzaciji in sicer ročno, saj le tako zagotovijo skrbno obdelavo čaja v procesu priprave za končnega kupca.

Izbira sestavin za čaje in čajne mešanice je skrbna in želijo uporabiti le najboljše: kakovostne certificirane organske izdelke z znanim izvorom , tako čaje, kot tudi naravne arome, sadje, začimbe in cvetje. Vedno nove recepture, ki nastajajo, so posledica dnevnega navdiha, ki jih usmerja radovednost, strast do tega, kar počnejo in želja, da nam omogočijo, da odkrijemo nove okuse.

Vilinski rooibos čaj se prileže kadarkoli, zjutraj, čez dan ali zvečer, saj ne vsebuje teina.

Za pripravo skodelice čaja potrebujete približno eno žličko čaja. Čaj prelijte z vodo, ki ima temperaturo okoli 95°C. Lističe pustite v vodi 5-10 minut, nato jih odstranite.

 

Čaj lahko pijete vroč, lahko pa ga tudi ohladite in pijete kot slastno hladno pijačo.

 

Priprava malo drugače:

V pol litra vrele vode dodajte 3 zličke Vilinskega rooibos čaja. V vodi pustite 10 minut, precedite, ohladite in dodajte pest ledenih kock. Uživajte v osvežilnem domačem ledenem čaju brez dodanega sladkorja.

Če želite pijačo z nekoliko močnejšim okusom dajte 3 žlice Vilinskega Rooibos čaja v 1 liter hladne vode in pustite v hladilniku najmanj 5 ur, najbolje kar čez noč. Precedite in si privoščite hladen napitek za vroče dni.

Les Jardins de Gaia Vilinski Rooibos čaj

Les Jardins de Gaia je bila ustanovljena leta 1994 v Franciji. Njihova filozofija temelji na prepričanju, da je prihodnost naše matere Zemlje, Gaie, povezana s spoštovanjem do okolju prijaznega kmetijstva. Njihovo delovanje temelji na principih pravične trgovine že od samega začetka, še preden je to postala modna muha.


Prikaži vse artikle blagovne znamke
 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test