Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

COUPEROSE vlažilni kremni gel za nego občutljive kože obraza

COUPEROSE vlažilni kremni gel za nego občutljive kože obraza

Vlažilni kremni gel za nego občutljive kože obraza nudi takojšen občutek ugodja ter zaščiti povrhnjico pred alergijskimi reakcijami.
29,95€

Koda artikla: OB-0001-HE

Zaloga: Na zalogi

Pridobi 29 točk zvestobe. 29 točk = 1,45€.

Dodaj na listo želja
Področje: Obraz je ogledalo
Volumen: 50 ml
Poreklo: Italija

Ekstrakti in ekstra čista olja so skrbno izbrani, da zagotavljajo nežnost in maksimalno zaščito, ki jo potrebuje zelo občutljiva koža. Nudijo takojšen občutek ugodja ter zaščitijo povrhnjico pred alergijskimi reakcijami. Vitamin C se uspešno spopada s prostimi radikali in ščiti kožo pred negativnim delovanjem UV žarkov, preprečuje in blaži draženje kože, ki jo le ti običajno povzročajo.

Zelo nežen kremni gel je lahka formula, brez olja, katerega nežna tekstura se hitro vpije v kožo, jo ponovno hidrira in obnoviti njeno vitalnost in mehkobo.

Ker se kremni gel hitro vpije, predstavlja dobro osnovo za make-up.

Izdelek ne vsebuje konzervansov in parabenov.

Odgovorna oseba: Helan Cosmesi di Laboratorio S.r.l., Via Pontasso 26, 16015 Casella (GE)

Vosek iz ječmenovih semen: Je bogat z linolno kislino, ki je bistven za regeneracijo kože. Je idealen za zdravljenje občutljive kože, ki se hitro razdraži, kot tudi za zaščito kasnejših alergijskih reakcij.

Arganovo olje in karitejev vosek: Sta bogata z esencialnimi maščobnimi kislinami, ki so hranljive, zdravijo in obnavljajo. Zaradi sestavin, ki jih vsebuje (tokoferoli, karotenoidi, fitosteroli in avocadine), spodbuja obnavljanje kože in povečuje hidracijo in elastičnost kože.

Borovnica (Vaccinium myrtillus): Borovnice se lahko za svoje zdravilne lastnosti zahvalijo visoki vsebnosti polifenolov, močnih rastlinskih antioksidantov, znanih po svojih čudežnih učinkih na človeško zdravje.

Bodeča lobodika (Ruscus aculeatus): Dokazan je učinek pripravkov iz korenine bodeče lobodike, ki poviša tonus žil in deluje protivnetno. Deluje predvsem na venski sistem, tako da se ekstrakt bodeče lobodike uporablja pri terapiji venskega popuščanja.

Gotu kola (Centella asiatica): Rastlina Centella asiatica je staro ajurvedsko zdravilo, ki slovi kot pomlajevalec, izvleček te rastline pa ustvarja osupljive učinke v lepotnih namenih. Rastlina je bogata s saponini, ki optimizirajo obnovo in prestrukturiranje kože ter spodbujajo proizvodnjo kolagena.

Mangosteen (Garçinia mangostana): S protivnetnimi in antioksidativnimi lastnostmi varuje telo pred oksidativnim stresom.

Vitamin C: Upočasnjuje delovanje prostih radikalov z močnim antioksidativnim delovanjem.

Pred nanosom kremnega gela je priporočljivo, da upoštevate naslednje:

• očistite obraz s čistilnim gelom in jo tonizirajte. S tem koži omogočite, da kar najbolje vpije zaščitni kremni gel.

• namažite kremni gel za čiščenje kože, kar je bistveni pogoj za polno učinkovitost aktivnih snovi, vključenih v formuli.

• nežno vmasirajte kremo na obraz in vrat z nežnimi krožnimi gibi, dokler se krema popolnoma ne vpije.

Ker se kremni gel hitro vpije, predstavlja dobro osnovo za make-up.

Helan COUPEROSE vlažilni kremni gel za nego občutljive kože obraza

Zelišča, cvetje, izvlečki, tradicija in stara znanja o zeliščih so danes cenjena na trgu, vendar so bila leta 1976, ko je bilo podjetje Helan ustanovljeno, nekoliko pozabljena in odrinjena. Pri Helanu so vzporedno z vzponom sodobne kozmetične industrije gradili svojo zgodbo, ki je temeljila na naravnih surovinah.


Prikaži vse artikle blagovne znamke
 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test