Brezplačni priročnik
Licare klub
Brezplačni vzorčki

Poiščite si
izdelek
zase!

Zdravje

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.

Zdravje

Zdravje je nekaj, kar pogosto razumemo kot samoumevno. Vsaj dokler smo mladi in brez zdravstvenih težav. Ceniti in negovati začnemo zdravje šele, ko nastopijo drobne tegobe ali pa resna bolezen. Takrat iščemo načine, kako izboljšati zdravje in ga vrniti v stare tire. Naravni načini za pomoč pri blagih zdravstvenih težavah so prvi način, kamor se zatečemo po pomoč. Najsi gre za drobne kožne težave, spremembe na koži, odrgnine, ekceme, suho, razdraženo kožo, manjše opekline, pike insektov, akne, herpes, bradavice, modrice, brazgotine, bolečine v mišicah, bolečine v sklepih...

Naravne kreme za kožne težave, bogate z naravnimi sestavinami, lahko omilijo prenekatero drobno težavo: oljčno olje, med, čebelji vosek, propolis, matični mleček, naravni zdravilni rastlinski izvlečki iz organske pridelave, organsko eterično olje čajevca kot naravno razkužilo so sestavine, ki koži dobro denejo.

Težave s prebavo? Poskusite najprej z zeliščnim čajem za lažjo prebavo? Ali s čajem za dojenčke in mamice, ki omili krče? Ali pa posežete po bogatem izboru ekoloških začimb za zdravje, ki omilijo črevesne težave, pomirijo razdražen želodec ali odpravijo vetrove? Ekološko pridelani janež, kumina, poper, rožmarin, lovor, timijan, meta, origano so zelišča, ki pomirijo razdražena prebavila. Prehlad? Poleg dobrega ekološkega čaja z medom in limono lahko za prvo pomoč uporabimo marsikatero začimbo in zelišče. Tradicionalna medicina, modrosti babic, ajurveda... vsi pri prehladu prisegajo na meto, črni poper, timijan, origano, cimet, ingver, sivko... Pri polnem nosu si lahko pomagamo tudi z žepnim inhalatorjem za zamašen nos, ki z mešanico organskih eteričnih olj poskrbi za lažje dihanje.

Je pri nespečnosti res treba takoj poseči po zdravilih? Ali pa se morda raje izognemo kakšni kavi preveč, si privoščimo lažjo večerjo uro prej in si zvečer pripravimo skodelico ekološkega zeliščnega čaja za lahko noč? Vse to v prijetnem okolju, z vonjem eteričnega olja sivke iz izparilnika? Vsake toliko naše telo potrebuje čas za razstrupljanje, saj ga vsak dan obremenjujemo z nepravilno prehrano in načinom življenja. Si privoščiš teden detoxa z naravnim čajem za razstrupljanje, detox čajem? Morda pa raje z mističnim pu-erh čajem ali pa z zelišči ali začimbami za zdravje?

Možnosti je nešteto, le čas si moramo vzeti zase, najbolje še preden nas preseneti bolezen.

 • Nasveti in pomoč

  Nasveti in
  pomoč

 • LiCare klub več kot le klub

  LiCare klub več kot le klub

 • Brezplačna in hitra dostava

  Brezplačna in
  hitra dostava

 • 30 dnevna garancija

  30 dnevna garancija

Blagovne znamke na LiCare

test